اخبار موثر بازار در هفته پیش رو
حجم تراکنش های بیتکوین به پایینترین حد یک ماهه خود رسیده است!
دلیل اصلی کاهش فعالیت معاملاتی، احتمالا به عملکرد منفی دارایی در بازار مرتبط است.
بیتکوین از ماه گذشته تاکنون 27 درصد ارزش خود را از دست داده است.
افزایش تورم برای تقویت قدرت دلار
روز جمعه که داده های شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) برای ماه نوامبر منتشر شد، روز بزرگی برای بازار نرخ های بهره ایالات متحده است. به گفته اقتصاددانان بانک MUFG، اگر داده های ایالات متحده به طرز شگفت انگیزی افزایش یابد، ارزش دلار افزایش خواهد یافت.
قبل از کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) در هفته آینده، تمرکز بر شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) است
انتشار توافق افزایش نرخ تورم سالانه به 6.8 درصد احتمالاً قیمت گذاری فعلی بازار را که بالقوه سه افزایش نرخ بهره در سال 2022 است، تقویت خواهد کرد.
اگر گزارش امروز شاهد تغییر قابل توجه بیشتر در مولفههای زیرساختی و نوسان کمتر تورم باشد، نگرانیهای بیشتری را در فدرال رزرو ایجاد میکند که حرکت به سمت پایینتر طولانیتر خواهد بود.
یکی دیگر از نتایج بد تورم احتمالاً باعث میشود که سرمایهگذاران در مورد اوج فرضی نرخ صندوقهای فدرال تجدید نظر کنند و میتواند منجر به هموارتر شدن بیشتر منحنی بازده اوراق قرضه با افزایش نگرانیها در مورد نیاز به انقباض تهاجمیتر برای کاهش مدت این رشد اقتصادی شود. با این حال، تصور ترس در بازار امروز دشوار است.
تورم بالاتر از حد انتظار می تواند منجر به هموار شدن بیشتر منحنی اوراق قرضه UST شود که احتمالاً قدرت دلار را در کوتاه مدت تقویت می کند.
کاهش پیش بینی رشد اقتصاد جهانی
اوکاموتو عضو صندوق بین المللی پول: Omicron ممکن است پیش بینی رشد اقتصاد جهانی را کاهش دهد.
جفری اوکاموتو، معاون اول صندوق بینالمللی پول (IMF) نظر خود را در مورد تأثیر احتمالی نوع جدید کووید Omicron بر پیشبینی رشد اقتصاد جهانی ارائه کرد.
نقل قول های کلیدی
ما رشد اقتصادی جهانی را در سال 2021 5.9 درصد پیش بینی می کنیم که در سال آینده به 4.9 درصد کاهش می یابد. من فکر می کنم مهم است که بر احتمال کاهش به دلیل نوع Omicron تاکید کنیم.
کاهش پیشبینی سال 2021 مطابق با کاهش تولید ناخالص داخلی (GDP) در سه ماهه سوم سال 2021 به دلیل گسترش موارد مثبت نوع دلتا در سراسر جهان بود.
این بحران تأثیر طولانیمدتی بر اقتصاد و گروههای آسیبپذیر خواهد داشت، از آنجاییکه نوع Omicron احساس عدم اطمینان در مورد وضعیت COVID-19 ایجاد کرده بود.
صندوق بینالمللی پول خواستار مقررات جامع جهانی رمزارز است!
این صندوق (IMF) میگوید داراییهای دیجیتال میتواند ثبات مالی در برخی کشورها را تهدید کند. صندوق بینالمللی پول (IMF) خواستار مقررات فراگیر و همگامسازی رمزارزها در سراسر جهان است.
همچنین گفت بازار ارزهای دیجیتال در حال پیوند بیشتر با سیستم مالی سنتی است و میتواند خطرات ثبات مالی سیستمی را در برخی کشورها ایجاد کند.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.